Acero Padel stödjer Ellas Hjältar

Acero Padel stödjer Ellas Hjältar

Vi är glada över att presentera att vi, tillsammans med våra amigos på Björn Borg, är en del av Ellas Hjältar Padel Tour 2022 som anordnas av Charity Padel. 1000 timmar padel ska spelas för att samla in 1 miljon kronor till förmån för Ellas Hjältar – 22 hallar, 26 dagar, 7 turneringar. 

Ellas Hjältar är en insamlingsstiftelse som rycker in för barn som har det svårt, och uppfyller deras drömmar – och finns där för familjen före, under och efter barnets önskan är uppfylld. Under November 2022, närmare bestämt 1/11-26/11, kommer Charity Padel tillsammans med Ellas Hjältar genomföra den första touren av sitt slag. 22 hallar, 26 dagar, 7 turneringar, Charity Days fullspäckade med tränarkurser, vinnarbana och massa mer. 1000 timmar padel ska spelas för att samla in 1 miljon kronor till förmån för Ellas Hjältar. Hela konceptet bygger på att samla in pengar till Ellas Hjältar's julklappsturné som kommer att ske december 2022 där dem med lastbil kommer åka samma resa och skänka julklappar till flertalet sjukhus. Resan börjar i Norrland och avslutar i Helsingborg – en resa genom hela padel Sverige som alla kan vara en del av.  

Den 4-5/11 kommer touren till Stockholm för den första huvudturneringen som går under namnet "Ledap Stockholm by Acero x Björn Borg”, och spelas på just Ledap Stockholm i Sollentuna. Turneringsformen är utslagsturnering med plate. Alla är garanterade minst 2 matcher. Det finns en klass för alla – herr, dam, mix i A, B, C. Vi kommer vara på plats och bidra på de sätt vi kan till insamlingen. 

Anmälan för turneringen är öppen. Läs mer om Ellas Hjältar Padel Tour här och anmäl ert lag genom samma sida

High five,
Ronnie Österberg & Mattias Österberg